Wednesday, February 17, 2010

Even Apeldoorn bellen.

Een leuke campagne van DDB Amsterdam voor Centraal Beheer. Op openbare plaatsen ensceneerden ze accidenten waar je als voorbijganger live in kon figureren. Je foto kwam dan op de site en de 80 leukste werden als abribus gebruikt.





Thursday, February 11, 2010

The Man Your Man Could Smell Like

Nieuw werk van Wieden + Kennedy Portland voor Old Spice. We zouden het niet beter kunnen omschrijven zoals ze zelf doen : "We're not saying this body wash will make your man smell into a romantic millionaire jet fighter pilot, but we are insinuating it." Geregisseerd door Tom Kuntz.



En hopla, nog een spotje van Kuntz voor Old Spice. We like it!

Nog eentje van Snickers

In dezelfde reeks als het Snickers spotje (link) dat we zagen tijdens de Superbowl. Erg leuk werk van BBDO New York.

Tuesday, February 09, 2010

Is Die Antwoord een campagne van Puma?

Futuristik ninja rap met dikke beats en giftig to the max, oftewel Die Antwoord, het Zuid-Afrikaanse trio is een hype in muziekland en ver daarbuiten. Maar her en der steken geruchten de kop op dat het om een nieuwe Puma campagne zou gaan. Indien niet zijn ze allesinds dik gesponsord want iets anders dragen ze niet. We houde het in die gate.





Monday, February 08, 2010

Super Bowl 2010

Ligt het aan mij of zijn de Super Bowl ad's een beetje minder dit jaar? Hieronder een selectie en via deze link zie je ze allemaal.



















Thursday, February 04, 2010

Skittles : Plant

Een nieuwe van Skittles. Even absurd als zijn voorgangers doch doet het mij minder. Het zingende konijn was geschift, net zoals het Skittles lek, Beard en de Touch commercial, maar bij dit laatste werk val ik niet meteen achterover.

Is het omdat ze bij TBWA New York deze keer niet voor Tom Kuntz kozen als regisseur? Kuntz draaide zowat alle vorige Skittles spotjes en bewijst hiermee nog eens dat de creatieve inbreng van de regisseur van onschatbare waarde is.


Advertising Agency: TBWA\Chiat\Day, New York, USA
Creative Director/ Art Director- Rob Baird
ACD/Copywriter: Alisa Sengel Wixom
ACD/Art Director: Kris Wixom
Production Co: Smuggler
Director: Guy Shelmerdine

Monday, February 01, 2010

Cobra.be

Nieuw werk van Boondoggle voor de lancering van Cobra.be, de cultuursite van de VRT. De campagne toont kunstenaars die totaal oninteressante dingen doen. Zoals Panamarenko die een biefstuk bakt, Dimitri Verhulst in een tankstation, Jan De Cock die de bladeren in zijn tuin bijeen blaast en Marie Vinck die haar planten water geeft. Met als boodschap: “En als Panamarenko wél iets interessants doet, maak je het mee op Cobra.be. De nieuwe cultuursite van de VRT.”

Hier vind je de volledige campagne.








Agency: Boondoggle
Creative Directors: Stef Selfslagh, Vincent Jansen
Creative Team: Johan Van Oeckel, Bart Van Goethem
Strategic Planner: Peter Verbiest
Film Production Company: L.A. Initials
Film Director: Kurt Maes